کارگروهای تخصصی نوروزی از 29 اسفند ماه تا پایان ایام نوروز به منظور خدمات رسانی به مهمانان نوروزی در تخت جمشید آغاز به کار می کنند.
به گزارش مرکز روابط عمومي و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، مسعود رضايي منفرد مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید با اعلام این خبر افزود: بیش از 200 نفر نیروی انسانی در قالب مراقبین یگان حفاظت، راهنمایان نوروزی، بخش کارشناسی و پشتیبانی از 29 اسفند ماه به صورت دو شیفت، تا پایان تعطیلات نوروزی آماده خدمات رسانی به مسافران نوروزی در تخت جمشید هستند.
وی اظهار داشت : شكي نيست كه مجموعه تخت جمشيد به عنوان قطب گردشگري ايران محسوب مي شود و بايد در كنار برنامه ريزي هاي مناسب، در جهت رفع نيازهاي گردشگران و استقبال شايسته از هموطنان، تلاش كرد، از این رو برنامه ريزي منسجم، تهيه امكانات و تجهيزات لازم براي مسافران، همه ساله در دستور کار متولیان امر قرار دارد.
اين مقام مسئول با اشاره به فعال بودن كارگروههاي تخصصي نوروزي از سال 81 تا كنون، اظهار داشت، برنامه ريزي حفاظتي و مرمتي، برنامه هاي فرهنگي ، برنامه هاي تبليغاتي و محيطي، از جمله محورهاي فعاليت هاي كارگروههاي نوروزي تخت جمشيد به شمار مي رود.
وی مرمت های اضطراری، گشایش موزه تخت جمشید در ایام نوروز ، برپایی نمایشگاه عکس ، اجرای برنامه نور و صدا، سامان دهی مراکز خدماتی و رفاهی، افزایش سرویس های بهداشتی، ایجاد تسهیل در تردد خودروها در مسیر ورودی و پارکینگ تخت جمشید را از جمله آمادگی های مجموعه جهت استقبال از نوروز برشمرد.
مدير پایگاه میراث جهانی تخت جمشيد با اشاره به حجم بالاي گردشگر در ايام نوروز در تخت جمشيد، اظهار داشت: هر ساله و به ویژه در ایام نوروز جمعیتی در حدود یک میلیون نفر از تخت جمشید باز دید می کند که این حجم بالا نیازمند تدابیری در راستای مدیریت بازدید است.
وی اظهار امیدواری کرد :چشم انداز برنامه های آینده تخت جمشید بتواند با دستیابی به استانداردهای بین المللی، بازدید از تخت جمشید را سامان دهی کند. این در حالی است که به گفته مدیر پایگاه تخت جمشید ، امتیاز آمار بالای بازدید کننده از مجموعه آثار تاریخی تخت جمشید، نباید به تهدیدی در خصوص عامل فرسایش انسانی آثار تبدیل شود.
به گفته رضايي منفرد ،كارگروههاي تخصصي نوروزي از نيمه دوم بهمن ماه و با برگزاري جلسات توجیهی ، فعاليت هاي زير ساختي خود را آغاز کرده است. اين مقام مسئول همچنین اظهار داشت: كارگروههاي تخصصي شامل حفاظت و مرمت، باستان شناسي، آمار و نظرسنجي، سامان دهي و پشتيباني، تداركات، سيستم پيجينگ و گمشدگان، هميار ميراث فرهنگي و راهنمایان افتخاری است كه وظايف هر كدام از كارگروهها تبیین و ابلاغ شده است.
مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید، با اشاره به فعاليت چندین ساله اين كارگروههاي تخصصي در تخت جمشيد، خاطر نشان كرد، پایگاه میراث جهانی تخت جمشید سعي دارد با همکاری هایی كه با اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري فارس انجام خواهد گرديد، میزبان خوبی برای مسافران نوروزی باشد.
انتهای پیام/